sâmbătă, 18 mai, 2024

RER Ecologic Buzău asigură colectarea separată a deșeurilor! Atenție, deșeurile vegetale trebuie depozitate separat!

RER Ecologic Buzău asigură colectarea separată a deșeurilor! Atenție, deșeurile vegetale trebuie depozitate separat!

Facebook
Twitter
Email
Firma de salubritate a orașului continuă în forță campania de responsabilizare a cetățenilor din Buzău în vederea depozitării separate a deșeurilor generate în propria gospodărie. Dacă până acum, RER Buzău a informat cetățenii despre modul și importanța colectării separate a deșeurilor reciclabile, acum, în programul de informare, au intrat și deșeurile vegetale.

O problemă, în zona de case, o reprezintă depozitarea deșeurilor vegetale cu cele menajere, fapt care îngreunează procesul de colectare și nu în ultimul rând de sortare a deșeurilor ajunse la stația de sortare.
 
„Deșeurile vegetale trebuie depozitate separat, lângă pubela pentru deșeuri menajere. Frunzele, crengile, iarba tăiată vor fi colectate de către un tractor în aceeași zi de colectare a deșeurilor menajere aferentă fiecărei străzi în parte”, menționează Denisa Nicu , specialist în Relații Publice S.C. RER Ecologic Service Buzău S.A..
 
RER Buzău avertizează că dacă deșeurile vegetale vor continua să fie amestecate cu cele menajere, cetățenii riscă să nu li se ridice pubela din fața porții!
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.