sâmbătă, 4 mai, 2024

VIDEO Paradă moto și flash mob, pentru promovarea Festivalului Internaţional de Teatru Independent de Comedie

VIDEO Paradă moto și flash mob, pentru promovarea Festivalului Internaţional de Teatru Independent de Comedie

Facebook
Twitter
Email

Zeci de motociclisti și-au dat întâlnire, sâmbătă, la Buzău, pentru a participa la o paradă pe străzile orașului. Scopul marșului pe două roți a fost acela de a promova un festival de comedie, care va avea loc la Buzau, la începutul lunii viitoare. cu același scop a fost organizat un flash mob, în cel mai mare parc din Buzau.

Festivalul Internaţional de Teatru Independent de Comedie va avea loc între 3 şi 9 octombrie şi e primul eveniment de acest fel organizat la Buzău.

Parada motocicliștilor a pornit din parcarea unui centru comercial apoi a continuat pe bulevardul Unirii, punctul final fiind intrarea în Parcul Crâng. Motocicliştii au atras toate privirile pe străzile din Buzău. Prin această paradă, durii motoarelor au încercat să-i atragă la teatru pe buzoieni.

Surprizele s-au ţinut lanţ. În Parcul Crâng, mai mulţi tineri au organizat un flash mob, tot pentru a le atrage atenţia buzoienilor că, luna viitoare, trebuie neapărat să vină la teatru.

Festivalul Internaţional de Teatru Independent „Comic 7B” va avea loc între 3 şi 9 octombrie şi e primul eveniment de acest fel organizat la Buzău.

Festivalul de comedie de la Buzău va avea două secţiuni: comedie şi improvizaţie. Patricipă trupe independente din România – mai exact din Bucureşti şi Iaşi – dar şi din Marea Britanie şi Republica Moldova. Evenimentul este organizat cu sprijinul Consiliului Județean Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.