sâmbătă, 4 mai, 2024

Concertul anului! Celebra trupă britanică Smokie va cânta în sala sporturilor din Buzău

Concertul anului! Celebra trupă britanică Smokie va cânta în sala sporturilor din Buzău

Facebook
Twitter
Email
Buzăul se pregătește pentru un important concert de rock. La mai puțin de un an după spectacolul oferit de renumita trupă britanică, Jethro Tull, un alt grup legendar va susține un concert în Buzău. Este vorba despre Smokie, trupă care va veni la Buzău la jumătatea lunii mai în cadrul unui turneu național.

Concertul din Buzău al britanicilor se va desfășura în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” care va avea disponibile un număr de aproximativ 2.350 de locuri, atât în tribune, cât și prin amplasarea pe suprafața de joc a unor scaune unde vor avea acces plătitorii de bilete VIP.
 
Nu au fost stabilite încă detaliile organizatorice, fiind semnat deocamdată doar contractul pentru închirierea locației. Prețul biletelor ar putea varia între 60 și 400 de lei în funcție de zona în care se află locurile.
 
Trupa britanică Smokie a fost înființată în 1964, cunoscând succesul în 1975 graţie celui de-al doilea album al său, „Changing All the Time”. Printre hiturile formației se regăsesc piesele „If You Think You Know How to Love Me”, „Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me”, „Lay Back in the Arms of Someone” și „Living Next Door to Alice”.
 
Din componența de la începuturi, doar basistul Terry Uttley mai cântă în formula actuală. Solistul Mike Craft interpretează hiturile lansate inițial cu Chris Norman pe post de vocalist.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.