duminică, 5 mai, 2024

”Chitaristul de cea mai înaltă clasă”, AG Weinberger, susține un concert de blues, la Teatrul G. Ciprian

”Chitaristul de cea mai înaltă clasă”, AG Weinberger, susține un concert de blues, la Teatrul G. Ciprian

Facebook
Twitter
Email
AG Weinberger concertează vineri, 25 martie, în faţa publicului buzoian, în cadrul unui turneu de excepţie. ”Chitaristul de cea mai înaltă clasă”, așa cum l-a numit de legendarul  B. B. King, aduce în sala Teatrului „G. Ciprian” concertul de blues intitulat „Gringo de România”.

Deţinătorul celor şapte selecţii pentru nominalizare la Premiile Grammy, cel ce a introdus muzica Blues cântată live în România, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler (2011), AG Weinberger vă propune o sesiune muzicală excepţională, o seară  de blues şi jazz în spiritul celor mai cuceritoare piese ce au facut deliciul secolului XX. 
Anul acesta, concertele sale poartă titlul generic „Gringo de România”, iar piesele aduse în faţa publicului stau sub semnul celor de colecţie, rar auzite, o selecţie unică de bijuterii muzicale, pe care în România doar AG Weinberger le cântă.
Concertul de la Buzău este programat la Teatrul „George Ciprian”, vineri, 25 martie, de la ora 19.00. Preţul unui bilet este 30 lei/două persoane. Pentru rezervări sunaţi la telefon 0740.496.561.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.