sâmbătă, 4 mai, 2024

VIDEO Trei tineri buzoieni au avut de-a face cu poliția după ce au plecat dintr-un restaurant fără să achite consumația

VIDEO Trei tineri buzoieni au avut de-a face cu poliția după ce au plecat dintr-un restaurant fără să achite consumația

Facebook
Twitter
Email

Trei tineri din Buzău au crezut că fac o mare ispravă atunci când au plecat de la un restaurant din oraș fără să achite consumația. Unul dintre ospătari a anunțat la 112 incidentul iar după câteva minute, cei trei au fost prinși de polițiști. Incidentul s-a petrecut ieri, în cel mai mare parc din Buzău. Proprietarul localului i-a iertat pe teribiliști, însă tot au fost amendați, pentru că au refuzat să se legitimeze.

Au comandat pizza, bere și mici, iar după ce au consumat, au fugit fără să plateasca. Este gestul teribilist făcut de trei tineri, elevi ai unui colegiul din municipiul Buzău. Incidentul s-a petrecut la un restaurant din incinta Parcului Crâng, luni după-amiază.

La scurt timp după ce au plecat fără să achite consumația, tinerii au fost depistati de polițiștii locali la una dintre ieșirile din Parcul Crâng. Cei trei, cu vârste între 15 și 17 ani, au recunoscut în fața polițiștilor că i-au păcălit pe angajații restaurantului.

Imediat ce au fost prinsi, tinerii au fost condusi la restaurantul la care s-au omenit, pentru a achita nota de plată. Întrucât în momentul în care cei trei tineri au fost depistați de polițiștii locali, au refuzat să dea date pentru stabilirea identității lor, s-a luat măsura sancționarii contravenționale.

Cu toate că proprietarul localului nu a depus plângere la poliție împotriva celor trei elevi, ei au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Buzău, acolo unde au fost amprentați și luați în evidențe.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.