sâmbătă, 4 mai, 2024

VIDEO Incendiu violent la un complex turistic din Buzău

VIDEO Incendiu violent la un complex turistic din Buzău

Facebook
Twitter
Email

Flăcări de câțiva metri înălțime au țâșnit azi-noapte din acoperișul unui han de lângă municipiul Buzău. Pompierii s-au luptat mai bine de trei ore cu incendiul care a izbucnit, cel mai probabil, de la un scurtcircuit la rețeaua de curent. Peste 200 de mii de euro este valoarea pagubei, crede proprietarul localului, care va trebui să suporte reparațiile din buzunarul propriu, hanul nefiind asigurat.

Incendiul de la ”Hanul Lupilor”, un popas turistic aflat la zece kilometri de orașul Buzău, pe drumul către Ploiești, a fost semnalat printr-un apel la 112, cu puțin timp înainte de miezul nopții. Flăcările au cuprins mai întâi lemnăria de la mansardă apoi s-au extins la acoperiș. În restaurant se aflau șapte persoane, proprietarul și muzicanții.Pompierii s-au deplasat la intervenție cu cinci autospeciale care au avut nevoie de mai multe realimentări cu apă. Operațiunea a durat mai bine de trei ore.

Complexul turistic ”Hanul Lupilor” a fost inaugurat în martie 2013 ca popas pentru grupurile de motocicliști. Patronul tocmai începuse să amenajeze camere la mansarda clădirii însă va trebui să o ia de la capăt cu investițiile. Va avea nevoie de cel puțin 200.000 de euro, crede proprietarul hanului, pentru a acoperi din surse proprii pagubele, întrucât localul nu era asigurat.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.