duminică, 5 mai, 2024

Stadionul Gloria va găzdui o partidă din optimile Cupei României la fotbal

Stadionul Gloria va găzdui o partidă din optimile Cupei României la fotbal

Facebook
Twitter
Email

La final de an, iubitorii de fotbal din Buzău primesc un cadou nesperat. La jumătatea lunii decembrie, stadionul Gloria va găzdui meciul dintre Dacia Unirea Brăila și CSU Craiova, partidă contând pentru oprimile Cupei României la fotbal. Meciul se va disputa în nocturnă, în data de 13 decembrie, de la ora 17.30.

Veste excelentă pentru iubitori fotbalului din Buzău! Una dintre cele mai interesante partide din optimile Cupei României la fotbal, Dacia Brăila – CSU Craiova, se va juca pe Stadionul „Gloria”, marţi, 13 decembrie, de la ora 17.30, în nocturnă.

Arena din Crâng a fost aleasă de clubul brăilean pentru a găzdui meciul, în condiţiile în care „Municipalul” de la Dunăre nu are instalaţie de nocturnă, iar autorităţile locale din Brăila nu au fost dispuse să plătească în jur de 50.000 de euro pentru o instalaţie de nocturnă mobilă.

Varianta Galați a picat și ea din cauza stării deplorabile a gazonului stadionului Oțelul. Dacia Unirea Brăila, ca formație organizatoare, va stabili în curând și prețul tichetelor de intrare la meci, însă cu siguranță vor fi accesibile pentru spectatori.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.