duminică, 5 mai, 2024

Întrunire moto în pădure la Pleșești. „Lupii de mare” se adună la o petrecere haiducească

Întrunire moto în pădure la Pleșești. „Lupii de mare” se adună la o petrecere haiducească

Facebook
Twitter
Email

Întrunirea moto 2016, organizată de Seawolves MC Buzău, în colaborare cu Primăria Podgoria, Buzău, se va desfășura weekendul acesta, 15 – 17 iulie. Locația aleasă este pădurea Pleșești, comuna Podgoria.

Motoarele vor răsuna la o petrecere haiducească în pădurea Pleșești, situată la aproximativ 6 kilometri de municipiul Râmnicu Sărat, iar accesul se face pe un drum asfaltat. Locația permite camparea unui număr mare de corturi și dispune de locuri de parcare nelimitate.

Pentru vineri, începând cu ora 19.00, sunt pregătite recitaluri folk și rock. „În jurul unui foc de tabără, pregătim împreună un ceaun de fasole cu afumătură, iar pentru sâmbătă facem cinste cu un gulaș de nu-l uitați prea curând”, a declarat Nicu Baciu, unul dintre organizatori.

Pentru ziua de sâmbătă sunt programate concursuri cu premii. În locație puteți găsi standuri cu mâncare și băuturi, iar intrarea este liberă.

Pentru detalii: Nicu Baciu – 0745.750.744.

harta plesesti

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.