sâmbătă, 4 mai, 2024

Doi râmniceni au murit pe un șantier din Brașov

Doi râmniceni au murit pe un șantier din Brașov

Facebook
Twitter
Email
Doi bărbați, de 24 și 40 de ani, Oreavu, care munceau pe un șantier între localitățile Codlea și Hălchiu, județul Brașov, au fost găsiți morți, miercuri dimineață, într-o rulotă, cel mai probabil fiind intoxicați cu monoxid de carbon de la un convector. Cel care a dat alarma a fost un coleg de muncă. 

Oamenii lucrau la societatea comercială patronată de Dan Pintilie, Europlante SRL, și au înnoptat într-o rulotă, în parcarea societății unde lucrau, pe timpul nopții ei lăsând aprins un convector pe gaz. „Cel mai probabil, cauza morții celor doi este intoxicarea cu monoxid de carbon și folosirea necorespunzătoare a convectorului. Nu există urme de violență pe corpul victimelor, și nici suspiciunea unei fapte de natură penală. Rezultatul necropsiei va stabili cu exactitate cauza decesului“, a declarat comisar șef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov. 
 
Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a intervenit cu o ambulanță imediat după anunțarea evenimentului, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru cei doi bărbați decât să constate decesul acestora.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.