duminică, 5 mai, 2024

A murit eleva accidentată săptămâna trecută pe o trecere de pietoni din Poșta Câlnău

A murit eleva accidentată săptămâna trecută pe o trecere de pietoni din Poșta Câlnău

Facebook
Twitter
Email

Adolescenta care a fost accidentată grav, cu o săptămână înainte, pe o trecere de pietoni din Poșta Câlnău, a murit la Spitalul Bagdasar din București, acolo unde medicii au făcut eforturi disperate pentru a o ține în viață. Claudia Jivan a decedat joi, lăsând în urmă doi părinți și un frate mai mare devastați de durere.

Accidentul în care a fost implicată adolescenta de 16 ani s-a produs în dimineața zilei de 21 octombrie, în jurul orei 07.00, pe DN2 E85, în localitatea Poșta Câlnău. Claudia, elevă în clasa a X-a la Liceul Tehnologic de Meserii și Servicii, mergea spre stația de autobuz din Poșta Câlnău, de unde avea să ia mașina spre Buzău. Un șofer neatent a izbit-o în plin chiar în timp ce adolescenta traversa pe trecerea de pietoni, proiectând-o la câteva zeci de metri pe asfalt.

Fata a fost preluată de la locul accidentului în comă, medicii buzoieni luând decizia de a o transfera spitalul Bagdasar, din Capitală. La șase zile de la nenorocire, adolescenta s-a stins în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Bagdasar. Șoferul vinovat, un bărbat de 62 de ani, din județul Suceava, va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.