miercuri, 12 februarie, 2025

In spatele unui restaurant de succes sta oliviera Raki

De la un restaurant de lux, oamenii au mari asteptari, atat in ceea ce priveste calitatea preparatelor, curatenia din sala si din bucatarie, cat si produsele de pe masa cu ajutorul carora oaspetii isi pot adauga anumite ingrediente in mancare dupa gusturile lor. Sunt consumatori care prefera salatele cat mai naturale: cu putina sare si cu putin piper deasupra si atat. Se gandesc la salata ca la un preparat dietetic care nu ingrasa si insoteste o mancare mai grasa. Exista insa si clienti care nu concep salata fara un strop de...

Citeste mai mult

Ce recompensă oferă un patron de restaurant pentru găsirea celor care i-au prădat mașina cu încasări

Dispariția unei sume mari de bani din mașina unui restaurant din Buzău face de luni obiectul unei anchete a polițiștilor. Patronul localului a declanșat propria investigație, solicitând mai întâi ajutor pe rețelele de socializare pentru obținerea unor imagini de pe camerele de supraveghere. În cursul zilei de luni, patronul restaurantului Taverna Buzoiană a anunțat la poliție că i-a dispărut o sumă importantă de bani, după ce una dintre dubele firmei a fost spartă, în cursul după-amiezii. Infracțiunea ar fi fost comisă în jurul orei 16.00, în timp ce mașina era parcată...

Citeste mai mult