duminică, 5 mai, 2024

Concert Ruby, de Ziua Îndrăgostiților, în Club No Limit din Buzău

Concert Ruby, de Ziua Îndrăgostiților, în Club No Limit din Buzău

Facebook
Twitter
Email

Una dintre reprezentantele noului val al muzicii dance din România, Ruby, va susține, în această seară, un concert în clubul No Limit. Startul petrecerii se va da la ora 22.00, iar spectacolul va ține până târziu în noapte. Cocktailurile și șampania vor curge până dimineață, invitații fiind antrenați de DJ renumiți.

Ruby și-a ales numele de scenă după un cântec al formației engleze Kaiser Chiefs și a susținut primul ei concert într-un club din Germania. Primul ei disc single, încadrat în
genul muzicii de club, „Touch Me” (2010), s-a bucurat de succes în Turcia. Piesa „Touch Me” a fost nominalizată la premiile britanice Online Music Awards din 2011, la categoria „Best Dance Act”.

În 2011, Ruby a început colaborările cu HaHaHa Production, lansând piesa „Party Hard”, iar în anul 2012, a lansat un alt disc single, intitulat „Miracle of Love”. Piesa a beneficiat și de un videoclip în regia lui Iulian Moga și a intrat în clasamentul național Roma­nian Top 100, atingând poziția maximă cu numărul 31. În toamna lui 2012, Ruby a lansat primul disc single în limba română, „Stinge lumina”, produs de Alex Velea și HaHaHa Production, single care avea să îi aducă succesul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.