duminică, 5 mai, 2024

VIDEO Fanii lui Fuego, în extaz la Buzău. Sala Teatrului George Ciprian a fost arhiplină

VIDEO Fanii lui Fuego, în extaz la Buzău. Sala Teatrului George Ciprian a fost arhiplină

Facebook
Twitter
Email

Sala Teatrului George Ciprian a fost luată cu asalt, joi seară, de câteva sute de buzoieni care au ţinut să fie prezenţi la concertul de sărbători susţinut de Paul Ciprian Surugiu, cunoscut după numele de scenă, Fuego.

Aflat într-un turneu naţional intitulat „Zăpezile de altădată”, prin care promovează şi noi melodii de pe ultimul său album, Fuego a adus o bucurie imensă în sufletul celor prezenţi , fiind aplaudat la scenă deschisă.

Alături de Fuego s-au aflat, ca de fiecare dată, şi prietenii de suflet al artistului, primarul din comuna Boldu, Marian Mărgărit, cel care a compus mai multe melodii din repertoriul artistului şi fiul acestuia, profesorul de engleză Georgian Mărgărit, în vârstă de 29 de ani, care a obţinut locul doi în finala Eurovision din România, cu compoziţia „I”m coming home”.

Primarul comunei Boldu, Marian Mărgărit, este autorul melodiei „Te iubesc”, interpretată de Fuego în premieră la Buzău. Piesa a fost prezentată ca un cadou de sărbători pentru toţi cei îndrăgostiţi.

La concert au ţinut în mod special să participe şi câţiva membri ai unei delegaţii de profesori din Chişinău, care şi-au amânat plecarea din Buzău după o conferinţă.

Paul Ciprian Surugiu ”Fuego” sărbătorește anul acesta 10 ani de când realizează turnee naționale de colinde.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.