miercuri, 22 mai, 2024

VIDEO Valentina Nica, tânăra de 21 de ani incendiată de fostul iubit, a fost înmormântată

VIDEO Valentina Nica, tânăra de 21 de ani incendiată de fostul iubit, a fost înmormântată

Facebook
Twitter
Email

Tânăra de 21 de ani care a fost incendiată de fostul iubit a fost condusă marți pe ultimul drum de rude, prieteni și foști colegi. Zeci de persoane au fost în cortegiul care a însoțit-o pe Valentina de la capela Bisericii Sf. Gheorghe către cimitirul din zona industrială, unde i-a fost pregătit mormântul.

Valentina și călăul ei, Cosmin, au fost colegi de clasă la Colegiul Economic din Buzău. După terminarea școlii, anturajul l-a schimbat radical pe băiat iar desele accese de violență ar fi determinat-o pe Valentina să încheie relația.

În timp ce victima îi era dusă la mormânt, Cosmin Dan aștepta soluția magistraților cu privire la detenția sa în arestul IPJ Buzău. Contestaţia la măsura preventivă i-a fost însă respinsă ca nefondată, marţi, la Curtea de Apel Ploieşti.

Cosmin Dan va rămâne în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Buzău, în baza mandatului de 30 de zile emis duminică de Tribunalul Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură