VIDEO Sute de persoane l-au condus la mormânt pe luptătorul Răzvan Țîru, mort într-un accident rutier

Lacrimi și clipe de durere sfâșietoare, astăzi, la Buzău. Peste 500 de oameni l-au condus pe ultimul drum pe sportivul Răzvan Țîru, care a murit duminică într-un cumplit accident rutier. La funeralii au luat parte rude, prieteni, foști colegi și antrenori, precum Cezar Gheorghe sau Gheorghe Simion.

Slujba de înmormântare a început la ora 12.00, la Biserica Sf. Dumitru, de pe strada Parâng, la capela căreia a fost depus trupul neînsuflețit al luptătorului în vârstă de 20 de ani.

Cortegiul din care au făcut parte zeci de mașini și un autocar a pornit într-un tur al orașului, pe lângă domiciliul din Dorobanți al părinților lui Răzvan, pe Aleea Sporturilor, Bulevardul Unirii și Aleea Industriilor.

Pe tot traseul, mai mulți tineri din cortegiu au purtat pe deasupra hainelor groase tricouri cu chipul sportivului care abia își începuse cariera în sportul de contact. După două ore, cât a durat ultimul drum al tânărului, cortegiul s-a oprit la cimitirul Sf. Ioan Botezătorul, din Zona Industrială, unde Răzvan a fost înhumat.

Răzvan Ţîru avea 20 de ani, iar duminică seară venea spre Bucureşti pentru a ajunge la un antrenament. Sportivul se afla la volanul unui autoturism BMW pe raza localității Voluntari şi a pierdut controlul mașinii, izbind în plin un vehicul staționat pe marginea drumului.

Partea stângă a vehiculului a fost distrusă în totalitate, iar din spusele martorilor, pompierii au fost nevoiţi să taie uşa pentru a-l putea scoate pe tânărul buzoian.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI