sâmbătă, 9 decembrie, 2023

VIDEO Focșăneanul Ionuț Popescu, victimă a incendiului din clubul Colectiv, a fost înmormântat la Râmnicu Sărat

VIDEO Focșăneanul Ionuț Popescu, victimă a incendiului din clubul Colectiv, a fost înmormântat la Râmnicu Sărat

Facebook
Twitter
Email
Avea toată viaţa înainte, un viitor strălucit şi dragostea familiei. Ionuț Popescu, tânărul din Focșani decedat în incendiul de la clubul Colectiv a fost condus astăzi pe ultimul drum. Cu feţele împietrite de durere, rudele, colegii dar şi oficialități locale din Focșani și Râmnicu Sărat au luat parte la înmormântare. 

Cortegiul funerar cu sicirul lui Ionuţ Popescu a plecat dis de dimineaţă de la capela unde a fost depus şi a ajuns puţin după la ora 10 în Râmnicu Sărat. Câteva sute de oameni au venit la Biserica Naşterea Maicii Domnului din Râmnicu Sărat, acolo unde a avut loc slujba religioasă. 
 
Printre ei a fost și edili locali din Focșani și Râmnicu Sărat. ”Am venit să aduc o coroană din respect pentru Ionuț Popescu, din respect față de ceea ce s-a întâmplat. E o mare jale, Dumnezeu să îi ierte și familiei, condoleanțe”, a declarat Decebal Bacinschi, primarul municipiului Focșani.
 
Ionuț Popescu a fost înmormântat în cimitirul Eternitatea, lângă bunicii săi.
 
Tânărul focşănean a fost supus unui număr de două intervenţii chirurgicale de transplant de piele. În timpul celei de-a doua operaţii, el a intrat în stop cardio-respirator, dar a răspuns pozitiv manevrelor de resuscitare. 
 
Ionuţ Popescu avea 32 de ani, lucra la firma TheCell, o agenţie de producţii media, design şi publicitate şi în seara tragediei venise la club să lucreze la videoclipul trupei Goodbye to Gravity.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.