Ultima fotografie a șoferiței de 18 ani care a murit în timp ce se întorcea de la furatul miresei

Florentina era îmbrăcată la nuntă într-o rochiță albastră cu model floral

Lipsa experienței la volan și excesul de zel au fost pentru Florentina Stoica, o tânără de 18 ani, combinația mortală. Tânăra a fost victima unui accident rutier produs pe DC 102 I, sâmbătă noapte, în timp ce se întorcea de la furatul miresei. Ultima fotografie postată pe Facebook de Florentina este un selfie în care apare și prietena ei, rănită în același accident, cu câteva ore înainte de cumplita tragedie.

Florentina Cristina Stoica se afla la volanul unui autoturism marca Opel, iar pe scaunul din dreapta se afla o prietenă de-a ei în vârsta de 19 ani. La ieșire din satul Smârdan, imediat ce drumul asfaltat s-a terminat, tânăra a apăsat pedala de accelerație prea tare, cu gândul să nu rămână în urma convoiului.

Deși fusese sfătuită să nu conducă cu viteză, Florentina, care tocmai își luase permisul de conducere de 2 luni, nu a ținut cont de asta, a pierdut controlul mașinii, a lovit un plop de pe marginea drumului și s-a răsturnat cu mașina de câteva ori pe un drumul de piatră, potrivit smeeni.com. Impactul a fost foarte puternic, iar rănile suferite i-au curmat viata.

Șoferița a decedat pe loc iar cealaltă tânără care o însoțea, în vârstă de 19 ani, are fractură deschisă la picior, fiind scoasă din mașină de un nuntaș. Poliția și un procuror criminalist urmează să stabilească cu exactitate împrejurările evenimentului rutier.

CITEȘTE ȘTIREA AICI

Ultima fotografie postată pe Facebook de Florentina este un selfie în care apare și prietena ei, rănită în accident, cu câteva ore înainte de cumplita tragedie. Sub imaginea cu chipurile senine ale domnișoarelor, este o fotografie însoțită de mesajul: ”Paradisul pe pământ nu trebuie gasit, el trebuie creat.”

pozix

Fii Reporter