Sute de buzoieni sunt așteptați în această seară la pelerinajul de Prohod, care va străbate străzile orașului

Mai multe echipaje formate din poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, poliţişti locali și jandarmi vor fi angrenate în această seară în activităţi de dirijare a traficului rutier, pe raza municipiului Buzău, în timpul desfăşurării pelerinajului de Prohodul Domnului organizat de Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei. Activitatea va începe la ora 21.00.

Procesiunea se va desfășura pe traseul strada Obor, Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei, strada Chiristigii, strada Frăsinet, strada Unirii și din nou strada Obor până la Catedrala Arhiepiscopală „Înălțarea Domnului”. Sunt așteptați să participe sute de preoți și credincioși de la toate bisericile din municipiul Buzău.

Pentru evitarea implicării în incidente, participanţii la trafic trebuie să se conformeze indicaţiilor poliţiştilor. Pentru preîntâmpinarea unor evenimente nedorite Inspectoratul de Poliție Județean Buzău a angrenat și alte efective de ordine publică și investigații criminale, care vor veghea la desfășurarea fără incidente a procesiunii.

Fii Reporter