joi, 22 februarie, 2024

Se caută voci feminine şi bărbăteşti pentru corala mixtă a Catedralei arhiepiscopale

Se caută voci feminine şi bărbăteşti pentru corala mixtă a Catedralei arhiepiscopale

Facebook
Twitter
Email

Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei organizează preselecţii de voci feminine şi bărbătesti în vederea constituirii coralei mixte a Catedralei arhiepiscopale din Buzău, informează ziarul Lumina. Preselecţiile vor avea loc în zilele de 7, 8 şi 9 august, în intervalul orar 9.00 – 12.00 şi 16.00 – 19.00. Vârsta minimă de participare la preselecţie este de 18 ani iar candidaţii trebuiă să aibă cunoştinţe minime în domeniul muzical. Mai mult decât atât, domiciliul şi programul acestora trebuie sa permită participarea la repetiţii în zilele de luni, marţi şi joi, în intervalul orar 18:00 – 20:00, iar după asimilarea repertoriului, participarea la oficierea slujbelor religioase din duminici şi marile praznice împărăteşti.

Contractarea se va face pe o perioadă de cel puţin 3 ani, această activitate în cadrul coralei mixte fiind remunerată.

Preselecţia va consta în interpretarea unei lucrări muzicale la alegerea candidatului – din repertoriul românesc sau internaţional, indiferent de gen – luarea tonului după pian şi verificarea ambitusului şi a simţului ritmic.

Preselecţiile vor avea loc în incinta Seminarului Teologic.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.