joi, 13 iunie, 2024

Povestea sfâșietoare a unei familii în doliu. Alexandru Nicolae, elev al Colegiului Eminescu, a murit la două luni după tatăl său

Povestea sfâșietoare a unei familii în doliu. Alexandru Nicolae, elev al Colegiului Eminescu, a murit la două luni după tatăl său

Facebook
Twitter
Email

O mamă își îneacă ochii în lacrimi iar cadrele didactice și elevii Colegiului Mihai Eminescu sunt încă puternic marcați după moartea, joi dimineață, a lui Alexandru Nicolae, răpus la numai 17 ani de o afecțiune cardiacă. Drama este cu atât mai dureroasă cu cât, în noiembrie 2016, tatăl adolescentului a decedat în urma unui infarct, departe de casă.

Alexandru a fost diagnosticat cu probleme cardiace încă din primii ani ai copilăriei. Mama și tatăl puștiului au muncit toată viața, pentru a face rost de banii necesari tratamentelor și investigațiilor medicale. Afecțiunea, probabil moștenită de la tată, și-a arătat colții în urmă cu o lună de zile, atunci când Alexandru s-a prăbușit pe caldarâm și a intrat în comă.

Adolescentul a fost internat într-un spital din București, până joi dimineață, când a decedat. Vestea a picat ca un trăsnet în familia băiatului și printre cadrele și elevii Colegiului Național ”Mihai Eminescu”, unde era elev în clasa a zecea.

Alexandru va fi înmormântat alături de tatăl său care a murit la sfârșitul anului trecut. Leonard Nicolae, în vârstă de 40 de ani, se afla cu TIR-ul în Germania când, pe 19 noiembrie 2016, a suferit un infarct. A fost găsit fără suflare în cabina mașinii cu ajutorul căreia bărbatul își câștiga banii pentru familie și, mai ales, pentru tratamentele copilului.

Poate chiar avalanșa de necazuri abătută peste familia Nicolae i-a agravat lui Alexandru afecțiunea cardiacă. În august 2013, i-a murit bunicul, din partea tatălui, iar în urmă cu trei zile, s-a stins din viață bunica din partea mamei. Dumnezeu să-i ierte!

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.