sâmbătă, 2 decembrie, 2023

O sută de polițiști și jandarmi, mobilizați să asigure ordinea la slujba de sfințire a Catedralei Sf. Sava

O sută de polițiști și jandarmi, mobilizați să asigure ordinea la slujba de sfințire a Catedralei Sf. Sava

Facebook
Twitter
Email
Sfințirea Catedralei Sf. Sava, programată duminică, va fi un adevărat test pentru autoritățile buzoiene care trebuie să asigure ordinea publică pe durata slujbei. Mii de enoriași sunt așteptați la eveniment, astfel că se ia în cacul o aglomerare a porțiunii din bulevardul Unirii, cuprinsă între bulevardul Bălcescu și strada Obor. 

Duminică, 11 octombrie 2015, începând cu ora 8.00, va avea loc sfinţirea Catedralei copiilor Sfântul Mucenic Sava din municipiul Buzău, urmată de Sfânta Liturghie, evenimente duhovniceşti de o mare importanţă pentru clericii şi credincioşii Eparhiei. 
 
Începând cu ora 7.00, peste 100 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi poliţişti locali vor fi mobilizați pentru a asigura măsurile de ordine cu ocazia festivităţilor prilejuite de sfinţirea lăcașului, pentru buna desfăşurare a acestui eveniment.
 
Tot de la ora 7.00, va fi restricţionată circulaţia autovehiculelor pe bulevardul Unirii, porțiunea dintre intersecțiile cu strada Obor și bulevardul Nicolae Bălcescu, pe sensul de mers București – Focșani.
 
Conducătorii auto vor fi îndrumați să folosească rute ocolitoare. De la bulevardul Unirii intersecție cu bulevardul Nicolae Bălcescu traficul va fi deviat spre Primăria municipiului Buzău, strada Tudor Vladimirescu și sensul giratoriu de la Arhiepiscopie.         
 
Traficul rutier va fi reluat în zonele respective, imediat după încheierea evenimentului.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.