sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Locţiitorul comandantului Diviziei „Getica”, generalul Adrian Soci, a fost condus pe ultimul drum cu onoruri militare

Locţiitorul comandantului Diviziei „Getica”, generalul Adrian Soci, a fost condus pe ultimul drum cu onoruri militare

Facebook
Twitter
Email

Locţiitorul comandantului Diviziei 2 infanterie „Getica”, generalul de brigadă Adrian Soci, a fost condus miercuri, 19 aprilie, pe ultimul drum de familie, rude, prieteni, dar şi de camarazii săi care au ţinut să îşi ia rămas bun aşa cum se cuvine, de la un om de înaltă ţinută.

Înmormântarea a avut loc la Drobeta Turnu Severin.

”Acum, la pierderea unui camarad cu o sensibilitate aparte, cu o căldură umană impunătoare, cu o calitate morală şi profesională deosebită, care a păstrat vie tradiţia militară, devotat uniformei militare şi având un respect total pentru credinţa şi valorile neamului românesc, militarii din cadrul Diviziei 2 Infanterie Getica îşi exprimă profundul regret la trecerea în lumea celor drepţi a generalului de brigadă dr. Adrian Soci. Camaradereşte şi sufleteşte întregul personal militar şi civil din cadrul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, îşi exprimă deplina compasiune faţă de familia îndoliată, greu încercată de dureroasa pierdere. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată într-un comunicat al Diviziei 2 Infanterie „Getica”.

1

4

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.