Jandarm din Buzău, decedat într-un accident produs pe raza localității Sinești

Doliu printre jandarmii buzoieni, după ce și-a pierdut viața într-un accident rutier unul dintre cei mai vechi angajați ai Inspectoratului Județean de Jandarmi. Ionuț Irimia a murit, luni după-amiază, pe DN2 E85, în afara localității Sinești. Se întorcea de la București împreună cu mama lui, ambii fiind pasageri în mașina condusă de un buzoian de 42 de ani.

Luni, în jurul orei 17.30, în timp ce conducea un autoturism din direcția Urziceni către București, în afara localității Sinești, un tânăr, de 24 de ani, din județul Suceava, ar fi derapat și ar fi pătruns pe contrasens, izbindu-se violent de mașina cu care se deplasau cei trei buzoieni.

Impactul a fost fatal pentru Ionuț Irimia, în vârstă de 45 de ani. Mama acestuia, în vârstă de 69 de ani, pasageră în același autoturism, și conducătorul auto de 42 de ani, precum și un tânăr de 26 de ani, din județul Bacău, pasager în autoturismul care ar fi pătruns pe contrasens, au fost răniți.

Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate de Poliția din Ialomița pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Ionuț Irimia era angajat al Serviciului de Pază din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Buzău și avea o bună reputație printre colegi și superiori.

Fii Reporter