Festival de colinde organizat de Fundația Sf. Sava, miercuri, în sala Consiliului Județean

Sala Mare a Consiliului Județean va găzdui, miercuri, cea de-a XXVI-a ediție a festivalului „Hristos se naşte, slăviţi-L!”, un regal de colinde tradiționale românești. Festivalul organizat de Fundația „Sfântul Sava” va începe la ora 16.30, intrarea fiind liberă.

Festivalul organizat de Fundaţia „Sfântul Sava”, în preajma Crăciunului, a ajuns la a 26-a ediţie. Spectacolul reunește colindători de la diferite instituţii buzoiene, care vor încerca să recreeze pe scenă autenticitatea şi frumuseţea cântecelor din gură, cântate în cete, pe uliţe de sat, printre troiene de zăpadă.

Repertoriul participanților va conține colinde româneşti premergătoare Crăciunului, ”cântece care vorbesc de călătoria magilor, sosirea Mariei şi a lui Iosif la Betleem şi mai ales despre Naşterea Mântuitorului”, a transmis preotul Mihail Milea, președintele fundației.

Spectacolul intitulat „Hristos se naşte, slăviţi-L!” va începe după ora 16.30 şi rezervă buzoienilor o serie de surprize, mai ales celor mici care au ocazia să-l întâlnească pe Moş Crăciun îmbrăcat în straiele dacice. Intrarea este liberă.

Fii Reporter