A murit agentul de poliție Gheorghe Colan, o ”legendă” printre oamenii legii. Va fi înmormântat joi, la Cilibia-Gară

Luni seară, un infarct l-a răpus pentru totdeauna pe unul dintre cei mai vechi poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Gheorghe Colan, cunoscut și pentru statura sa impunătoare. Agentul de poliție avea 54 de ani, iar anul acesta ar fi avut dreptul să se pensioneze, însă nu a dorit să părăsească sistemul.

Gheorghe ”Gică” Colan era unul dintre polițiștii respectați deopotrivă de colegi, superiori și buzoienii certați cu legea. La peste 1.90 m înălțime, polițistul Gheorghe Colan, un munte de om, a fost unul dintre oamenii de bază ai Serviciului de Ordine Publică, mai ales la intervențiile care cereau forță.

”Astazi am ramas consternat cand am aflat ca GHEORGHE „Gica” COLAN, politist în activitate, a plecat dintre noi… Prin pierderea uriasului cu suflet nobil familia politistilor din Buzau este mai saraca… Nedreapta-i soarta cateodata… Gica, n-am sa te uit…”, a scris pe Facebook fostul comandant al Inspectoratului de Poliţie Buzău, comisarul şef Ion Marin, acum pensionar.

Gheorghe Colan mai are un frate, de asemenea polițist, la Serviciul Rutier din cadrul Poliției Municipiului.

Trupul neînsuflețit este depus la capela Bisericii Sf, Parascheva, de pe strada Oltului. Gheorghe Colan va fi înmormântat joi, în cimitirul din localitatea Cilibia- Gară. Slujba va avea loc cu începere de la ora 11.00 la Biserica cu hramul ”Sfinții Împărați Constantin și Elena”, din localitate.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI