Doliu în Consiliul Județean Buzău, după ce o economistă de 42 de ani a fost răpusă de coronavirus

Funcționarii Consiliului Județean Buzău sunt în doliu, după ce colega lor, Nicoleta Călin, a decedat joi din cauza complicațiilor provocate de infecția cu noul coronavirus. Lucra în departamentul economic al instituției, avea 42 de ani și își creștea singură unicul fiu, elev în clasa a șaptea.

Nicoleta Călin suferea de insuficiență cardiacă și insuficiență renală și făcea de câțiva ani dializă. În urmă cu zece zile, a fost internată în spital pentru că se simțea rău. La investigații, medicii au stabilit că se infectase cu noul coronavirus.

Pacienta a murit în cursul zilei de joi, la Terapie Intensivă, unde era intubată. În ultimele zile, femeia părea că își revine, spun cunoscuții ei, însă brusc i-a scăzut saturaţia sanguină în oxigen.

Colegii Nicoletei Călin sunt în stare de șoc. Ei au povestit că știau de problemelel de sănătate ale colegei lor dar nu s-au așteptat la un deznodământ atât de tragic, pentru că era un om plin de viață în ciuda tuturor problemelor cu care se confrunta.

Mesajele nu contenesc pe pagina de Facebook a femeii. Cei care au cunoscut-o au postat mesaje emoționante, mișcați fiind de tragedie. O astfel de postare a fost făcută și de președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Fii Reporter