Director din Buzău, decedat la vârsta de 36 de ani. Era specialist în telecomunicații

Vestea zguduitoare despre moartea tânărului Adrian Mândrescu circulă de câteva ore pe rețelele de socializare, stârnind uimirea și regretele celor care l-au cunoscut. Adrian avea 36 de ani și, de câțiva ani, reprezenta Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. în județul Buzău.

Potrivit unor apropiați ai lui Adrian Mândrescu, acesta a suferit un infarct, în cursul zilei de sâmbătă, la scurt timp după ce s-a prezentat la Spitalul Județean.

- Promo -

Moartea fulgerătoare a bărbatului, despre care nimeni nu știa să fi avut vreo afecțiune cardiacă, a produs un val de reacții pe internet.

”Cu durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a dragului nostru prieten și coleg Adrian Mândrescu! Înmormântarea va avea loc marți, 14 septembrie 2021, la cimitirul Eroilor. Este depus la capela Dumbrava🖤🖤🖤Condoleante familiei!”, a scris Simona Dumitru, pe Facebook.

Adrian Mândrescu s-a născut în 1985; mama este funcționar în Consiliul Județean Buzău, iar fratele, Bogdan, a fost director al SC Aeroporturi București SA.

Adrian ocupa în ultima vreme funcția de director la sucursala Buzău a Societății Naționale de Radiocomunicații S.A., care operează pe piaţă sub numele comercial RADIOCOM.

Fii Reporter