Au trecut trei ani de la moartea Ancăi Bereveanu, adolescenta spulberată de mașina fostului primar din Cernătești

Sâmbătă se împlinesc trei ani de la moartea fulgerătoare a Ancăi Bereveanu, tânăra accidentată mortal la Potoceni în ziua de 21 mai 2013 de către primarul comunei Cernătești, Valerică Șercăianu. Autorul accidentului a fost eliberat din închisoare, spre surprinderea rudelor victimei. Familia şi prietenii victimei, care în fiecare an o comemorează pe copila plecată mult prea devreme dintre ei, sunt convinși că judecata cea adevărată se află în mâinile lui Dumnezeu.

Pe 21 mai 2013, la Potoceni, o elevă de 15 ani murit iar colega ei de bancă a fost grav rănită după ce au fost lovite de autovehiculul condus de primarul comunei Cernăteşti, Valerică Şercăianu. La început, ancheta părea că se derulează firesc, primele concluzii indicând că şoferul Jeepului conducea cu viteză şi era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit probatoriului administrat în faza urmăririi penale, la data de 21 mai 2013, în timp ce conducea autoturismul marca Jeep Cherokee cu numărul de înmatriculare BZ-72-SAS, cu o viteză peste limita legală, respectiv 91 km/h, pe DJ 203 K, pe raza localităţii Potoceni din comuna Mărăcineni, din direcţia Cernăteşti către Buzău, având o alcoolemie în sânge de 1 gr.%o, Valerică Şercăianu s-a angajat în efectuarea unei manevre de depăşire periculoase, părăsind partea carosabilă şi accidentând mortal o fată în vârstă de 15 ani.

Tragedia a lăsat în sufletul celor care au cunoscut-o pe Anca Bereveanu un gol imens, care nu va mai fi umplut niciodată. În amintirea victimei din cumplitul accident de la Potoceni, prietenii și foștii colegi transmit un mesaj pe toare rețelele media.

Material Comemorativ Anca Bereveanu 3 Ani

Fii Reporter