A murit Mirela Jugănaru, femeia accidentată pe trecerea de pietoni de pe Frăsinet. Lucra la Stațiunea de Cercetare Legumicolă

Doliu în familia Mirelei Jugănaru, buzoianca de 51 de ani, din cartierul Micro III, care a fost accidentată miercuri, 16 august, pe trecerea de pietoni de pe strada Frăsinet. Luni, femeia care suferise un traumatism cranian sever a murit, după mai multe zile în care a stat în comă profundă și a respirat doar cu ajutorul aparatelor.

Miercuri seară, Mirela Jugănaru, în timp ce traversa strada Frăsinet pe trecerea de pietoni din dreptul blocului B6 a fost accidentată de BMW-ul unui buzoian de 23 de ani. Victima a fost aruncată prin aer la câțiva metri de locul impactului, trupul său zăcând inert până la sosirea ambulanței.

Femeia de 51 de ani n-a avut nicio șansă. Luni, a pierdut bătălia pentru viață după ce, în ultimele zile, s-a aflat în comă. Medicii de la Spitalul Floreasca au decis să o deconecteze de la aparate, după ce au constatat că are șanse minime de supraviețuire.

Oamenii legii vor schimba acum încadrarea faptei comise de șoferul BMW-ului din vătămare corporală din culpă în ucidere din culpă. Tânărul riscă între 2 și 7 ani de închisoare.

Mirela Jugănaru era angajată a Stațiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău. Ea lasă în urmă un soț și două fiice, de 21 și 23 de ani, ambele studente în București.

Autoritățile locale s-au autosesizat după tragicul eveniment și au decis ca cele două treceri de pietoni deosebit de periculoase din zona Kaufland Frăsinet să fie desființate. În locul lor va apărea o singură trecere de pietoni, semaforizată cu buton.

Fii Reporter