sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vizită la Buzău a secretarului de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, Cristian Cosmin

Vizită la Buzău a secretarului de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, Cristian Cosmin

Facebook
Twitter
Email

Joi, 11 aprilie, secretarul de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, Cristian Cosmin, s-a aflat în vizită la Buzău. Oficialul de la minister a vrut să anlizeze de la fața locului instituțiile aflate în subordine în vederea procesului de regionalizare.

De dimineață și până la la orele serii, Cristian Cosmin, însoțit de directorul DJST Buzău, Romeo Lungu, a vizitat toate instituțiile aflate în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului: DJTS Buzău, Sala sporturilor, precum și centrele de agrement de la Poiana Pinului și Arbănași.

Tot ieri, secretarul de stat Cristian Cosmin a stat de vorbă și cu reprezentanți ai Primăriei Buzău, iar la finalul vizitei, conducerea DJST Buzău i-a prezentat oficialului de la minister principalele obiectivele sportive din municipiul Buzău, respectiv Stadionul Gloria, Bazinul olimpic, Patinoarul ICE Magic și Stadionul de atletism.

Potrivit directorului DJST Buzău, Romeo Lungu, secretarul de stat Cristian Cosmin a rămas plăcut impresionat de bazele sportive și de centrele de agrement din județ, dar și de numărul mare de activități sportive și de tineret organizate în acest an sub egida Direcției Județene de Sport și Tineret Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton