vineri, 19 aprilie, 2024

Atleta Andreea Purcaru, rezultat excelent la Campionatul Balcanic. Medalie de bronz la proba de 2000 de metri obstacole

Atleta Andreea Purcaru, rezultat excelent la Campionatul Balcanic. Medalie de bronz la proba de 2000 de metri obstacole

Facebook
Twitter
Email

Atelta Andreea Purcaru şi-a trecut în cont un rezultat excelent în urma cuceririi medaliei de bronz  la proba de 2.000 de metri obstacole, de la Campionatul Balcanic rezervat juniorilor 2, competiţie care a avut în perioada 15-17 mai, în Bulgaria.

După Balcaniadă, Andreea Purcaru, sportivă legitimată la CSM Rm. Sărat şi antrenată de profesorul Dumitru Ureche, a revenit la Centrul olimpic de la Izvorani, pentru o pregătire centralizată până în data de 28 mai, după care va pleca în Azerbaijan, la Baku, unde, cu lotul naţional de juniori, va participa la Jocurile Olimpice Europene.

 

Dacă va obţine un rezultat bun, talentata atletă râmniceancă are şanse mari de a ajunge, în premieră, la cea de-a doua ediţie a Jocurilor Olimpice de vară pentru tineret, din China, care vor avea loc în perioada 16-28 august, la Nianjing.

 

Andreea Purcaru a fost convocată la lotul naţional de juniori 2,  după ce a ocupat locul doi la proba de 2.000 de metri obstacole la Campionatul Naţional desfăşurat la Bucureşti, în perioada 3-4 mai.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.