VIDEO Magicianul Robert Tudor, vrăjit de Munții Buzăului. A locuit într-un camping din Gura Teghii

În ultimii ani, râul Buzău a devenit un loc preferat de pasionații de rafting. În zona din aval de barajul de la Siriu, apa curge mai repede, fiind pompată din turbine, oferind cele mai tari senzații.

Acesta este motivul pentru care, mai ales în weekend, pasionați de rafting vin din toate colțurile țării pentru a se aventura pe râul Buzău.

Pentru că toate aceste momente sunt și filmate cu telefonul mobil sau chiar cu camere profesionale, aproape că nu este săptămână ca pe site-ul Youtube să nu apară un filmuleț cu amatori de rafting care se aventurează pe râul Buzău.

Un asemenea clip a fost postat, recent, de către magicianul Robert Tudor. Și-a luat toată familia și s-a cazat la un camping amenajat între localitățile Vadu Oii și Varlaam.
Magicianul a rămas surprins de peisaj, dar și de condițiile găsite în campingul aflat pe malul râului Bâsca.

În același clip postat pe Youtube, magicianul Robert Tudor arată cum a experimentat senzația raftingului pe râul Buzău.

Mulți dintre turiști vin la Nehoiu pe cont propriu, dar, de câțiva ani, și în cadru organizat. Asta pentru că în Nehoiu, dar și în localitățile din zonă, apărut și asociații de profil care se ocupă cu promovarea acestui sport, prin site-uri dedicate, apoi cu cazarea și oferirea de cursuri de rafting celor interesați.

Fii Reporter


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau