Patronul unui renumit local de manele i-a oferit un cadou neașteptat româncei care a fugit cu copiii din Siria

Un afacerist buzoian, personaj al lumii mondene, a făcut zilele trecute o faptă bună. Valentin Burada, patronul complexului Hanul Vânătorilor, din Ulmeni, unde cântă maneliști celebri, a mers cu cadouri la familia româncei care a scăpat din Siria și s-a refugiat într-un sat buzoian. Copiii ei au primit mașinuțe electrice, însă asta nu a fost tot.

Pe lângă bucuria copiilor de a primi jucăria preferată, mama micuților, Olimpia, a avut parte de cea mai mare surpriză. Femeia a scăpat de grija frigului din această iarnă, afaceristul dăruindu-i o mașină plină cu lemne. Valentin Burada, patronul clubului Hanul Vânătorilor, din Ulmeni, a văzut povestea impresionantă a familiei și și-a dorit să-i ajute.

Olimpia, mama celor patru copilași, a fost emoționată până la lacrimi de gestul lui Valentin. Femeia și-a găsit cu greu cuvintele să-i mulțumească tânărului pentru gestul său: „Sunteți un om de nota 10, nota 20. O să mă rog pentru dumneavoastă”, scrie informatiabuzaului.ro.

Olimpia a scăpat într-un mod incredibil din bombardamentele din Siria, însă acum trăieşte în sărăcie alături de cei patru copii. Disperată, ea a ales să se întoarcă în ţară, însă acum moare de foame.

Valentin Burada deţine o avere impresionantă: un han şi motel de lux, maşini şi bijuterii scumpe. Tânărul îşi petrece timpul prin vacanţe exotice şi cluburile de fiţe din lumea largă.

Citește continuarea pe Informatia Buzaului

Fii Reporter
Loading...