miercuri, 24 aprilie, 2024

IRIS – Concert Manifest, la Teatrul George Ciprian din Buzău

IRIS – Concert Manifest, la Teatrul George Ciprian din Buzău

Facebook
Twitter
Email

Cristi Minculescu, Valter Popa și Doru Borobeica duc floarea de IRIS mai departe. Cea mai mare trupă de rock clasic din țara noastră vine în această seară la Teatrul „George Ciprian” din Buzău pentru un concert ca în zilele bune. Ultimele bilete pentru concert se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol.

În cadrul concertului din această seară, spectatorii pot asculta cele mai mari hituri ale trupei preferate, precum Strada ta, Somn bizar, Să nu crezi nimic, Baby, Casino, dar și cel mai recent hit al trupei, „Manifest”. Recitalul este programat pentru vineri, 16 martie, la ora 20.00.

Ultimele bilete pentru concertul de vineri seară, de la Buzău, se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol. Următorul concert IRIS va fi la Brașov, la Centrul Cultural Reduta.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.