miercuri, 22 mai, 2024

În această seară, dacii și romanii vor defila cu torțe pe străzile Buzăului

În această seară, dacii și romanii vor defila cu torțe pe străzile Buzăului

Facebook
Twitter
Email

Soldați daci și romani, gladiatori și militari români din Primul Război Mondial, acompaniați de fanfara Garnizoanei Buzău, vor defila cu torțe în deschiderea celei de-a doua ediții a Buzău Fest, sărbătoarea județului Buzău desfășurată în perioada 1-2 iunie.

La ora 21.00, soldații vor porni din fața Catedralei Arhiepiscopale și vor urma traseul: Bd. Unirii – Bd. Nicolae Bălcescu – Parcul Crâng, urmând a se opri la Obelisc, acolo unde soldații bulgari vor executa un exercițiu tactic.

Anul trecut, sărbătoarea județului Buzău a adunat laolaltă mii de buzoieni veniți să se distreze și să participe la diferitele activități culturale și meșteșugărești organizate în stațiunea Sărata Monteoru. De un mare succes s-a bucurat și defilarea cu torțe, care a deschis, practic, seria manifestărilor dedicate primei ediții a BUZĂU FEST.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură