miercuri, 21 februarie, 2024

Crucea Roșie Buzău va avea un modul pentru intervenții la dezastre

Crucea Roșie Buzău va avea un modul pentru intervenții la dezastre

Facebook
Twitter
Email

O mână de ajutor întinsă Crucii Roşii din Buzău de catre autorităţile judeţene. Consiliul Județean Buzău a alocat asociaţiei suma de 15.000 de lei pentru achiziţionarea unui container de depozitare a materialelor pentru intervenţii la dezastre.

Crucea Roşie Buzău încearcă de mulți ani să cumpere un container pentru depozitarea materialelor pentru intervenţii la dezastre, însă niciodată nu a reuşit să strângă bani pentru o astfel de achiziţie.

Salvarea a venit de la Consiliul Judeţean Buzău care a alocat de curând suma de 15.000 de lei, pentru cumpărarea unui astfel de modul.

De altfel, Consiliul Judeţean Buzău a încheiat un protocol de colaborare cu filiala Buzău a Crucii Roşii, valabil până în anul 2020, pentru sprijinirea și altor acțiuni umanitare. Filiala de Cruce Rosie din Buzău nu deține un spațiu propriu, ci plătește chirie Primăriei Buzău pentru o clădire situată pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.