sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Zece posturi de medic, scoase la concurs de Spitalul Județean Buzău

Zece posturi de medic, scoase la concurs de Spitalul Județean Buzău

Facebook
Twitter
Email

Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău a scos la concurs, luna trecută, nu mai puţin de zece posturi de medici pe mai multe specialităţi deficitare la acest moment. Este vorba de câte un post de medic pe specialităţile Nefrologie, ORL, Pediatrie şi Oncologie, câte două posturi de medic pe specialitatea Medicină de Urgenţă, două posturi de medici la secţia Radiologie şi două posturi de medici pentru secţia Cardiologie.

Până în momentul de faţă, potrivit Biroului de presă al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, doar patru medici şi-au depus dosarele pentru concurs. Specialităţile vizate de cei patru candidaţi sunt Oncologie, Pediatrie, Nefrologie şi Radiologie.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton