vineri, 12 iulie, 2024

VIDEO S-a tăiat panglica de deschidere a Centrului de Nefrologie şi Dializă IHS din Buzău

VIDEO S-a tăiat panglica de deschidere a Centrului de Nefrologie şi Dializă IHS din Buzău

Facebook
Twitter
Email

Un nou centru medical modern, menit să ofere cele mai bune servicii medicale de dializă pentru pacienţii cu boli cronice de rinichi, a fost deschis astăzi, la Buzău, de către reţeaua International Healthcare Systems. La eveniment au partcipat zeci de cadre medicale și reprezentanți ai administrației locale. Ceremonia de inaugurare a început cu o conferinţă de presă la care au participat câteva zeci de cadre medicale, preşedintele CJ, Cristi Bîgiu, Administratorul Companiei IHS Georgios Sofianos şi preşedintele Comisiei de nefrologie din Ministerul Sănătăţii, prof. univ. dr. Gabriel Mircescu. “Anul acesta, vom da în funcţiune alte două obiective, Ambulatoriul Spitalului judeţean şi noua Maternitate. Este un aspect lăudabil că starea sistemului sanitar în judeţul Buzău se îmbunătăţeşte permanent, inclusiv prin investiţii private”, a declarat preşedintele CJ, Cristi Bîgiu, imediat după tăierea panglicii de deschidere a centrului medical.

Administratorul Companiei IHS, Georgios Sofianos, a declarat: “Noul Centru de Nefrologie şi Dializă din Buzău este un centru medical modern, menit să ofere cele mai bune servicii medicale de dializă pentru cei 200 de pacienţii cu boală cronică de rinichi din Buzău, la standarde internaţionale.”

Centrul de Nefrologie şi Dializă IHS Buzău este ultimul centru pus în funcţiune după o investiţie ce depăşeşte 3 milioane de euro, în noua clădire şi aparatura medicală. International Healthcare Systems (IHS), parteneră în acest proiect, este prezentă în România din 2005 şi a deschis până acum 13 centre de nefrologie şi dializă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.