VIDEO Cauza nobilă care a mobilizat la Centrul de Transfuzii 20 de polițiști locali

Impresionați de povestea unei buzoience bolnave, aflate pe patul de spital, polițiștii locali buzoieni s-au mobilizat pentru a-i acorda acesteia o mână de ajutor. Un număr de 20 de agenți s-au prezentat, marți dimineață, la Centrul de Transfuzii pentru a dona sânge atât pentru pacienta din Buzău cât și pentru rezerva unității.

Încă de la ora 07.30, poliţiştii locali s-au prezentat la Centrul de Transfuzii Buzău, pentru a dona sânge, în urma apelului umanitar din mass-media locale, pentru a-i acorda sprijin buzoiencei Iuliana-Marina Sbârcea.

Este vorba despre o mămică ce a suferit un accident vascular în urma unei operații de cezariană. La începutul săptămânii, Iuliana, tânăra în vârstă de 27 de ani, a adus pe lume o fetiță sănătoasă.

La scurt timp a suferit un accident vascular, iar starea sa gravă i-a determinat pe medicii buzoieni să o transfere la Spitalul Elias din capitală. Pacienta are nevoie urgentă de sânge grupa AB4 Negativ, o grupă foarte rară.

Oamenii cu suflet mare sunt rugați să doneze la Centrul de Transfuzii din Buzău sau București, cu mențiunea că sângele este pentru Sbârcea Iuliana-Marina din Buzău.

Demersul umanitar va continua și în zilele următoare, când vor dona sânge şi alţi poliţişti locali, care doresc să ajute comunitatea din care fac parte.

Fii Reporter
Loading...