VIDEO Cabinetul înecat în mirosul de hazna. Pacienți și medici ținuți la respect de un administrator neglijent

Pacienții unui cabinet medical din Buzău stau cu măști la nas și la gură mai mult din cauza mirosurilor care au invadat incinta. Acesta se află la parterul unui bloc insalubru, personalul punctului medical acuzându-l pe administrator că refuză de aproape un an să repare instalațiile de la subsol. Au fost făcute nenumărate reclamații inclusiv la DSP.

Subsolul blocului 40 din cartierului Micro 14 este plin cu deversările din toaletele a 84 de apartamente care nu mai ajung la canal și refulează sub cele de la parterul imobilului cu 10 etaje.

Din acest motiv, mirosul aproape insuportabil creează disconfort atât cadrelor medicale cât și pacienților veniți la consult în cabinetul amenajat într-un apartament de la parter.

Fiecare pacient este întâmpinat la intrarea în cabinet și cu o mască pentru a face mai suportabilă atmosfera încărcată de izul dejecțiilor. ”Dacă într-un cabinet medical este așa ceva, ce să mai zicem de alte locuri sau instituții”, spune un pacient.

Medicul Angela Mazdrag, care deține cabinetul medical de la parterul blocului 40, spune că a făcut numeroase plângeri la Direcția de Sănătate Publică. Numeroasele amenzi primite nu-l sperie însă deloc pe administratorul blocului în care funcționează mica unitate medicală.

Luat la întrebări despre calitatea aerului din cabinetul medical acesta spune că este un simplu locatar și că nu are nicio legătură cu asociația de proprietari.

Calvarul pacienților și al cadrelor medicale va continua până când administratorul va realiza că blocul în care locuiește a ajuns un focar de infecție și va găsi de cuviință să repare canalizarea defectă.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI