luni, 26 februarie, 2024

Un tânăr din Buzău, student la teologie, are nevoie de ajutor pentru a scăpa de leucemie

Un tânăr din Buzău, student la teologie, are nevoie de ajutor pentru a scăpa de leucemie

Facebook
Twitter
Email

Buzoianul Florin George Ursache, de 20 de ani, a fost diagnosticat cu leucemie în luna septembrie, iar organismul său nu răspunde tratamentului chimioterapic administrat de atunci. Singura sa şansă este aceea de a fi supus unei noi terapii, care nu mai este însă decontată de stat. Familia mai are nevoie de 100.000 de lei pentru a-i putea plăti medicamentele necesare.

Florin este nevoit să lupte cu o boala, chiar din momentul în care se pregătea să înceapă o nouă etapă a vieţii. Absolvise cursurile Seminarului Teologic, luase BAC-ul fără probleme şi tocmai fusese admis la Facultatea de Teologie din Bucureşti. Nu bănuia că lucrurile vor lua o turnură într-o cu totul altă direcţie şi că va trebui să se lupte pentu viaţa sa.

Florin George Ursache suferă de leucemie acută limfoblastică şi, din păcate, moralul său excelent şi credinţa nu sunt suficiente pentru a-i da speranţe de vindecare. În acest moment, tânărul are nevoie de 100.000 de lei pentru a putea plăti medicamentele necesare unei noi cure adiţionale cu citostatice, de doar patru zile, deoarece organismul său nu a răspuns pozitiv la primele tratamente citostatice clasice.

Orice contribuţie este extrem de importantă şi poate fi trimisă în conturile deschise la Banca Transivania Sucursala Buzău, pe numele tatălui său, Ursache Alin George:

Cont în lei: RO57BTRLRONCRT0112306201;
Cont în euro: RO07BTRLEURCRT0112306201.
Cei care doresc să contacteze familia tânărului pentru a-l ajuta, pot apela numerele de telefon: 0741.115.157 si 0747.905.706.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.