Un deces și cinci noi îmbolnăviri cu noul Coronavirus, raportate duminică de către DSP Buzău

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au fost confirmate cinci noi cazuri de îmbolnăvire cu noul Coronavirus. A fost raportat și un deces al unui pacient confirmat cu COVID-19.

Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 12 și 82 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat și la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

DSP Buzău a raportat duminică și un deces al unui pacient confirmat cu COVID-19. Este vorba despre o femeie în vârstă de 77 de ani, internată la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cu mai multe comorbidități: hipertensiune arterială, accident vascular cerebral.

Conform raportării de duminică a Direcției de Sănătate Publică Prefecturii Buzău, un număr de 635 de persoane au fost confirmate pozitiv COVID-19 de la începutul pandemiei.

Dintre acestea, 353 au fost declarate vindecate de la începutul pandemiei și tot de atunci au fost raportate 18 decese din rândul bolnavilor cu COVID-19. În total au fost testate de la începutul pandemiei 5.130 persoane.

Fii Reporter