miercuri, 22 mai, 2024

Toate cabinetele medicale din Policlinica Râmnicu Sărat s-au redeschis

Toate cabinetele medicale din Policlinica Râmnicu Sărat s-au redeschis

Facebook
Twitter
Email

Ambulatoriul de Specialitate din cadrul Spitalului Municipal Râmnicu Sărat și-a reluat activitatea. Până la prânz, trecuseră pragul Policlinicii primii 20 de pacienți.

Direcția de Sănătate Publică Buzău a transmis, de săptămâna trecută, avizul de funcționare a circuitelor din cadrul Ambulatoriului, ultima condiție ce trebuia îndeplinită pentru ca aceasta să fie deschisă pentru pacienți.

Toate cabinetele medicale din Policlinică s-au redeschis pentru pacienți. O situație specială este întâlnită în cazul cabinetelor de Gastroenterologie, Neurologie și Cardiologie. Aici, programul de lucru este redus din cauza deficitului de medici.

Râmnicenii au rămas fără servicii medicale de la sfârșitul lunii martie a acestui an, când Spitalul Municipal Râmnicu Sărat a devenit unitate suport pentru tratarea cazurilor de COVID-19.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură