marți, 23 aprilie, 2024

Testări rapide la Spitalul Județean. La unitatea medicală funcționează un nou compartiment

Testări rapide la Spitalul Județean. La unitatea medicală funcționează un nou compartiment

Facebook
Twitter
Email

Spitalul Județean de Urgență Buzău are, începând de anul acesta, un Laborator de Biologie Moleculară. Noul compartiment funcționează deja de două luni și se adresează tuturor buzoienilor care vor să se testeze pentru infecțiile SARS-CoV-2, virusul gripal și HPV. Toate testele se fac contra cost.

De la începutul anului, la Spitalul Județean de Urgență Buzău funcționează un Laborator de Biologie Moleculară.

Noul compartiment funcționează deja de două luni și se adresează tuturor buzoienilor care vor să se testeze pentru infecțiile SARS-CoV-2, virusul gripal și HPV.

Toate testele se fac contra cost. Prețul unui test pornește de la 140 de lei și poate ajunge până la 200 de lei.

Acest nou compartiment al Spitalului Județean Buzău funcționează cu un medic de laborator, un biochimist și un asistent principal de laborator, toți angajați la începutul acestui an. Laboratorul este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 07.30 – 16.30.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton