Spitalul Județean începe angajarea de personal auxiliar. Sunt deja sute de candidați

Concurență mare la încadrarea de personal contractual auxiliar în Spitalul Județean de Urgență Buzău. Marți, 7 martie, este programată prima etapă a concursului de angajare, cea a selecției dosarelor, peste 250 de cereri urmând să fie analizate de către comisie. Cele mai multe înscrieri sunt pentru posturile de infirmier, unde sunt și cele mai multe locuri disponibile.

Spitalul a scos la concurs 26 de posturi pentru infirmier debutant, în diverse secții ale spitalului, iar pentru acestea s-au înscris 146 de candidați. Pentru încadrarea pe cele 18 posturi de îngrijitor se luptă un număr de 74 de persoane, iar pentru două posturi de brancardier sunt 33 de dosare de angajare.

La Unitatea de Primiri Urgențe sunt scoase la concurs trei posturi. Pentru postul de infirmier debutant sunt patru înscrieri, pentru îngrijitor, un singur candidat, iar pentru postul de brancardier susțin concurs 11 persoane.

Concursul de angajare se desfășoară în trei etape. Marți, 7 martie, este programată selecția dosarelor de înscriere, în urma căreia numărul candidaților s-ar putea diminua. În perioada 13 – 23 martie, sunt programate probele scrise și de interviu.

Fii Reporter