duminică, 10 decembrie, 2023

Spitalul Judeţean din Buzău are nevoie de şase medici. Află la ce secții se fac angajări

Spitalul Judeţean din Buzău are nevoie de şase medici. Află la ce secții se fac angajări

Facebook
Twitter
Email
Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău încearcă, din nou, rezolvarea deficitului de medici. Cea mai mare unitate sanitară din judeţ a scos la concurs nu mai puţin de şase posturi de medici. 

Potrivit unui anunţ afişat pe site-ul Spitalului Judeţean Buzău, sunt scoase la concurs câte un post de medic pentru secţiile Cardiologie, Oncologie, Radiologie, Urologie, Unitatea de Primiri Urgenţe şi Neonatologie.
 
Medicii care se vor angaja la Spitalul Judeţean Buzău vor avea asigurată o primă de instalare, echivalentă cu un salariu pe o lună, şi vor primi lunar banii pentru plata chiriei, în valoare de 1.000 de lei.
 
Înscrierile la concurs se fac începând de săptămâna viitoare, dosarele fiind primite la Serviciul Resurse Umane din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă. Concursul pentru ocuparea celor şase posturi de medic de se va organiza, cel mai probabil, la sfârşitul lunii iunie.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.