duminică, 21 aprilie, 2024

Spitalul Județean de Urgență Buzău scoate la concurs zece posturi de medic

Spitalul Județean de Urgență Buzău scoate la concurs zece posturi de medic

Facebook
Twitter
Email

Spitalul Judeţean de Urgență Buzău caută medici cu care să-şi acopere găurile din schema de personal. Conducerea celui mai mare spital din județul Buzău scoate la concurs nu mai puțin de zece posturi pentru medici specialişti. Spitalul Județean vrea să angajeze un medic cu specialitatea nefrologie la Staţia de Dializă, un medic cu specialitatea ORL, un pediatru şi un oncolog. De asemenea, au fost scoase la concurs câte două posturi pentru medici care să lucreze la UPU, pentru medici cu specialitatea radiologie, dar se caută şi doi cardiologi.

Înscrierile se fac la sediul Spitalului Judeţean Buzău, la serviciul Resurse Umane, iar detalii se pot obţine la numărul de telefon 0238 720 689, interior 166, sau pe site-ul instituției, www.spitalulbuzau.ro .

Spitalul Judeţean Buzău a mai încercat şi în trecut, mai exact în luna aprilie, să angajeze medici. Unitatea a scos la concurs atunci două posturi pentru cardiologi, însă nimeni nu s-a înghesuit să le ocupe.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton