duminică, 19 mai, 2024

Spitalul Județean Buzău face angajări.Consiliul Judeţean promite locuinţe de serviciu şi alte facilităţi pentru medicii tineri

Spitalul Județean Buzău face angajări.Consiliul Judeţean promite locuinţe de serviciu şi alte facilităţi pentru medicii tineri

Facebook
Twitter
Email

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău face eforturi disperate de a rezolva problema deficitului de medici. După ce, luna trecută, s-a reuşit angajarea a patru medici, deşi fuseseră scoase la concurs de două ori mai multe posturi, zilele trecute, cea mai mare unitate medicală din judeţ a anunţat că organizează concurs pentru şase posturi de medici. Este vorba de un post de medic orelist, un medic specialist pentru secţia de Oncologie şi două posturi pentru cardiologi. Se caută, de asemenea, un medic pentru Unitatea Primiri Urgenţe dar şi un medic pentru specialitatea Radiologie şi imagistică medicală, pentru laboratorul de profil. „La concurs se pot prezenta rezidenţi, aflaţi în ultimul an de pregătire, specialişti ori primari, confirmaţi în specialitatea O.R.L., Oncologie medicală, Medicină de urgenţă, Radiologie şi imagistică medicală şi Cardiologie”, a precizat Adriana Bratosin, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. 

Pentru medicii tineri care vor veni să profeseze la Spitalul Judeţean de Urgenţă, Consiliul Judeţean Buzău, care are în administrare unitatea medicală, a promis asigurarea unei locuinţe de serviciu şi alte facilităţi, care să le permită acestora să poată supravieţui. De altfel, conducerea Spitalului Judeţean anunţă că va permite înscrierea la concurs şi a medicilor rezidenţi, aflaţi în ultimul an de pregătire.

Pe lângă dosarul de înscriere, candidaţii trebuie să achite o taxă de concurs, în valoare de 200 de lei. Înscrierile la concurs se fac până la data de 23 noiembrie, dosarele fiind primite la Serviciul Resurse Umane din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.