vineri, 8 decembrie, 2023

Spitalul Județean Buzău face angajări. Cele mai multe posturi disponibile sunt pentru spălătorese și zugravi

Spitalul Județean Buzău face angajări. Cele mai multe posturi disponibile sunt pentru spălătorese și zugravi

Facebook
Twitter
Email
Spitalul Județean Buzău face angajări în această perioadă pe posturi care nu au legătură directă cu activitatea medicală. Mai exact, se caută șase spălătorese, trei zugravi, un electrician și un instalator. Pentru toate aceste posturi se va organiza concurs în data de 20 octombrie, la ora 10.00. 

Înscrierea candidaților se va face la secretariatul comisiei de concurs, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, până la data de 9 octombrie, ora 12.00. Taxa de concurs este de 50 de lei.
 
Buzoiencele care vor să se angajeze ca spălătorese trebuie să fie absolvente de școală medie iar zugravii trebuie să aibă certificat de calificare în meseria menționată cu cel puțin șase ani vechime. De asemenea, cei care doresc angajarea pe postul de electrician trebuie să dețină certificat de calificare și cel puțin șase ani de experiență.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.