Spitalul din Râmnicu Sărat va avea o pasarelă între corpul vechi și cel nou

Construcția unei pasarele între spitalul vechi și cel nou, reducerea costurilor la încălzire și atragerea de noi medici în unitatea medicală. Acestea sunt obiectivele managerului Spitalului Municipal Râmnicu Sarat, Adrian Danielescu, aflat la al treilea mandat. În urma unui concurs, desfășurat zilele trecute, acesta a rămas la conducerea unității medicale pe o perioadă de încă trei ani.

Aflat la începutul celui de-al treilea mandat, după ce zilele trecute a susținut concursul pentru ocuparea funcției de manager, Adrian Danielescu și-a trasat deja mai multe obiective pentru următorii trei ani. Principalul obiectiv îl reprezintă construcția unei pasarele între spitalul vechi și cel nou, investiție absolut necesară pentru unitatea medicală.

Un alt obiectiv îl reprezintă reducerea costurilor la încălzire, în condițiile în care în prezent se înregistrează pierderi de combustibil. Șefii unității medicale spun că investițiile care se vor face în perioada următoare la Spitalul Municipal Râmnicu Sarat vor fi suportate din propriul buget și din sponzorizări. Un alt obiectiv al actualului manager al unității medicale este și atragerea de medici, la secțiile care înregistrează deficit de personal.

Fii Reporter